bTV Action на 6 март: „Манчестър Юнайтед“ в борба за обрат срещу ПСЖ в реваншите на Шампионска лига

„Порто“ посреща „Рома“ в ефира на RING по същото време

Реклама

Тази сряда, 6 март, bTV Action, RING, bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BGО ще излъчат на живо оспорваните реванши от осминафиналната фаза в Шампионска лига.

След като постигнаха повече от комфортна победа с 2:0 срещу „Манчестър Юнайтед“ на "Олд Трафорд", на 6 март парижани ще посрещнат у дома „червените дяволи“, в опит да направят последната важна крачка към 1/4-финалите на Шампионската лига. Двата гола на чужд терен улесняват задачата на „Пари Сен Жермен“ за реванша, но английският отбор неведнъж е доказвал, че е способен на чудеса. Ще бъдат ли обаче достатъчни силите му за обрат на „Парк де Пренс“ – отговора зрителите на bTV Action ще научат тази сряда от 22:00 ч. Коментатор на срещата е Никола Кацаров. Студиото преди битката е с начален час 21:30 ч. и  водещ Валери Генов.

В същото време по RING „Порто“ и „Рома“ ще се потрудят за своето продължаване напред в турнира. В Рим домакините бяха по-добрият отбор на терена и победиха с 2:1. Сега ответният мач в Португалия обещава трудности за „вълците“. Какви - зрителите ще научат на 6 март от коментара на Петър Мисов.

Последни

Реклама