Реклама

Според изчисленията на ФБР само в Съединените щати има над 300 активни серийни убийци. Какво ще стане ако всички те намерят начин да комуникират един с друг и дa обменят информация? Какво ще стане, ако се обединят и започнат заедно да оставят кървави следи из цялата страна? Отговорите на тези въпроси търси хитовият американският сериал „Последователите” (The Following), който стартира по bTV Action на 24 април и ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 часа.

Брилянтният, харизматичен, но психически нестабилен престъпник Джо Каръл (Джеймс Пюрфой), създава цяла мрежа от серийни убийци. Те вярват на всичко, което той каже и изпълняват всяка негова заповед. Единственият човек, който разполага с нужните знания и умения за справяне с тази опасна ситуация, е агентът на ФБР Райън Харди (Кевин Бейкън). С всяка открита следа той пропада все по-дълбоко в мрачния и непредвидим свят на серийните убийци – свят, в който смъртта е забавление.

В главната роля на Райън Харди се превъплъщава Кевин Бейкън - един от най-известните актьори от своето поколение, с над 70 роли. Отличен е с награди „Златен глобус“, „Сатурн“ и две награди на „Гилдията на филмовите актьори“ и е номиниран за „Еми“ и Сателит“.

„Последователите” е отличен в категория най-вълнуващ сериал от Critics Choice Television Awards.
Продуцент на сериала е Кевин Уилямсън, известен с работата си по “Дневниците на вампира”, “Кръгът на Доусън” и филмовата поредица “Писък”.

Оригинално заглавие: The Following  (САЩ, 2012 г.)
Жанр: Трилър, драма, хорър
Режисьор: Маркос Сига
В ролите: Кевин Бейкън, Джеймс Пюрфой, Шон Ешмор, Били Браун, Гилбърт Сото, Кариса Капобянко, Наташа Такс, Хулисита Салседо, Кайл Катлет

Последни

Реклама