Вики Политова: Бяхме новатори в не един аспект

bTV създаде семейния модел на гледане на телевизия, заяви тя

Реклама

bTV създаде семейния модел на гледане на телевизия и спечели зрителите в България. Оценката е на управляващия директор на bTV Вики Политова. 10 години след старта на медията Политова обещава с натрупания десетгодишен опит и позитивна енергия на екипа да задоволим все по-големите зрителски очаквания.

"Ние успяхме за 10 години да създадем успешен бизнес модел, който ни позволи да стартираме редица проекти – в социалната сфера и в търговската сфера. Наистина, бяхме новатори в не един аспект. Аз смятам, че на лидера му се пада да върви напред и да иновира, да внася нюанси в бизнеса. Естествено, вторите и третите винаги повтарят, винаги имитират, но разбира се не по същия начин, не със същото качество”, заяви Политова.

"Догони ни финансовата и икономическа криза и за нас беше трудно да достигнем до български сериал веднага след пика на риалити форматите. С турските сериали ние временно запълнихме един вакуум и по този начин се опитахме да измерим пулса на зрителите – доколко те са готови и доколко ще откликнат на тази нови крачка”, каза още тя.

"Тъй като bTV сама не може да подсигури и задоволи всички нужди, затова ние лансирахме профилирани канали. Ние знаем, че в бъдеще ще се гледа профилирана телевизия. Особено, когато телевизорите в домакинството стават повече. И тогава ние знаем, че трябва да можем да задоволим всеки един индивидуален член от семейството. Това е посоката, в която ще се развиваме. И смятам, че преходът към цифровизация ще ни позволи да приложим това многообразие”, допълни управляващият директор на телевизията.

"За всички служители на bTV искам да кажа, че нямаше да постигнем това без техните усилия. Пожелавам им лично щастие, много здраве, да имат сили и дръзновение да постигат все повече успехи за bTV и за нашето вече разраснало се, по-голямо семейство. Вярвам, че техният професионализъм е оставил достоен отпечатък, който ще им даде сили да продължат напред”, завърши Политова.