В четвъртък вечерта трамвай притиска крака на дете и с тръгването си го повлича след себе си. Инцидентът става на централните булеварди "Витоша" и "Пенчо Славейков". Дванайсетгодишният Кристиян се разминава само с охлузвания, но никой не е уведомен за случилото се. За инцидента се разбира, след като майката написа писмо до bTV.  

След шестия, последен, час половината 22-ро училище е на спирката на “Витоша” в посока бул. "България". Там са Кристиян и съучениците му. Пропускат няколко препълнени трамвая. Децата се качват, Кристиан обаче не успява. Вратата на трамвая защипва крака му.  

Първо скачах, след това паднах - изгубих равновесие, разказва момчето. Виковете на съучениците му отвътре не спират превозното средство.

Един човек извика от вътре, че детето се влачи, натискахме спирачката, всички ние викахме, но ватманът не отвори вратите. Накрая като ги отвори, нито слезе, нито нищо, обяснява Иван - съученикът на Кристиан

От Столичния електротранспорт не признават за подобен инцидент. Според обясненията на ватмана на спирката е имало група деца, които са се сдърпали. След уговорката за участие на живо в предаването "Тази сутрин" ватманът Румен Палански не се появява. Така бил посъветван от адвоката си. От Столичния електротранспорт обещаха да направят допълнително разследване.