Реклама

Земята започва да се тресе, хората изпадат в паника, сградите се рушат. Представете си хора, които притежават способността да предизвикват торнадо, земетресение, огнена буря. А сега си представете същите тези хора контролирани от армията.

Проект „Психокинеза” е тайна правителствена програма, ръководена от Колонел Клейтън (Стив Ханкс). Той унищожава американски градове и избива цивилни граждани докато подчинените му мислят, че се борят със сушата.

Един член на екипа обаче започва да разбира какво става. Дженифър Гейнс (Джессика Уберуага) избягва от базата за да търси оцелели от бедствие, за което се чувства отговорна, и се натъква на Адам (Майкъл Мариначио) - мишена на проекта от особена важност за Клейтън. Оказва се, че Адам има способности, които обаче не знае как да използва докато не среща Дженифър.  

Знаейки, че заедно двамата са заплаха за проект „Психокинеза” , Клейтън изпраща целия си екип да ги проследи и убие. За да уцелеят в това преследване, да спрат експеримента и да разкрият тайната зад случващите се бедствия, двамата ще трябва да се научат да контролират способностите си и да разгърнат пълния си потениал.