bTV Action излъчва и двубоя на младежите на "Лудогорец" с "Реал Мадрид" на 1 октомври

Футболен маратон за зрителите на bTV Media Group на 1 октомври

Реклама

Полудневен футболен маратон, посветен на събитията в УЕФА Шампионска лига на 1 октомври, са подготвили за феновете каналите bTV Action и RING.BG.

Футболният празник за българските фенове ще започне в 16.00 часа в ефира на bTV Action със срещата на младежите на „Лудогорец” в Младежката Шампионска лига. "Младите орли" приемат тима на "Реал Мадрид", а арена на сблъсъка ще бъде стадион „Георги Аспарухов”. В дебюта си в лигата, момчетата на Атанас Димов загубиха от английския гранд "Ливърпул".

Веднага след двубоя на младежите, програмата на bTV Action ще продължи с едночасово студио, в което основните акценти ще бъдат директните включвания от „Герена” за отзвука от двубоя и от Националния стадион "Васил Левски", където по-късно ще започне и срещата на титулярите от "Лудогорец" и "Реал Мадрид". В 19.00 часа програмата на bTV Action ще предложи поредният двубой от УЕФА Шампионска лига за деня – този между Зенит и Монако.

За тези футболни фенове, които се вълнуват най-вече от срещата на "Лудогорец" и имат желание да получат максимално много информация за събитието, от 20.00 часа спортният канал RING.BG е подготвил специално едночасово студио с водещ Крум Савов и специален гост -  Вили Вуцов.  

В 21.00 часа анализът на събитията около най-коментираното футболно събитие на България отново ще се върнат в ефира на bTV Action. 45 минути преди първият съдийски сигнал Крум Савов ще посрещне в студиото Наско Сираков и Лъчо Танев, с които ще проследи двубоят на годината.

Последни

Реклама