bTV Action излъчва жребия за груповата фаза в УЕФА Шампионска лига тази събота от 18.45 ч

Феновете на футбола стискат палци на Стоилов и Апоел на 26 август по bTV Action

Реклама

Миналата седмица УЕФА Шампионска лига се завърна в каналите на bTV Media Group. Тази седмица футболните страсти продължават по bTV Action, RING и он лайн платформата voyo.bg. На 27 август от 18:45 ч. bTV Action ще излъчи жребия за груповата фаза в УЕФА Шампионска лига.

На 25 август, вторник, са поредните двубои от плейофния кръг за влизане в групите на най-престижния футболен турнир – УЕФА Шампионска лига. От 21:45 ч. по bTV Action започва срещата между Монако и Валенсия, като студиото преди двубоя е в 21:00 ч. Водещ е Йордан Георгиев, а негов гост ще бъде Александър Димитров. Двубоят Малмьо – Селтик, с начален час 21:45 ч., ще се излъчи по RING, а Макаби Тел Авив – Базел, Шахтьор – Рапид Виена и Динамо Загреб – Скендербеу ще се излъчват на он лайн платформата voyo.bg.

В сряда, 26 август, от 21:45 ч. започва сблъсъкът между Апоел и Астана, който ще бъде предаван по bTV Action, а студиото преди двубоя е от 21:00 часа. Въпреки че тази година в УЕФА Шампионска лига няма български отбор, феновете на футбола ще могат да проследят историята на един българин, който е на прага да направи нещо изключително. Станимир Стоилов е близо до това да класира Астана за груповата фаза на най-престижния турнир. Това ще е първият случай, в който български треньор ще изведе чужд отбор до този етап от надпреварата и лично постижение на Стоилов, който през 2006г. записа подобно постижение с Левски.  

Останалите двубои в сряда са Партизан – БАТЕ Борисов от 21:45 ч. по RING същото време, Брюж – Манчестър Юнайтед, Байер Леверкузен – Лацио и ЦСКА Москва – Спортинг на он лайн платформата voyo.bg.

 

Последни

Реклама