Европейски футбол на най-високо ниво – от 18 август по bTV Action и RING

Реклама

Шампионска лига и Италианската Серия А TIM се завръщат в каналите на bTV Media Group. От 18 август – денят, в който bTV Action и RING променят своя облик – започва новият футболен сезон за зрителите на двете телевизии.

На 18 август, вторник, са първите двубои от плейофния кръг за влизане в групите на най-престижния футболен турнир – УЕФА Шампиноска лига. От 19:00 ч. започва срещата между Астана и Апоел, като студиото преди двубоя е в 18:45 ч. Манчестър Юнайтед - Брюж и Бате Борисов - Партизан започват в 21:45 ч., съответно по bTV Action и RING. Водещ на студиото, което започва в 21:00 ч., е Йордан Георгиев, а негов гост ще бъде Елин Топузаков. Двубоите Лацио – Байер Леверкузен и Спортинг  Лисабон – ЦСКА Москва ще се излъчват на онлайн платформата voyo.bg.

В сряда, 19 август, от 21:45 ч. започва сблъсъкът между Валенсия и Монако, който ще бъде предаван по bTV Action. В същото време, двубоят между Селтик и Малмьо ще бъде излъчван по RING. Студиото преди срещите отново е в 21:00 ч. с водещ Йордан Георгиев. Онлайн платформата voyo.bg ще направи феновете съпричастни на друбоите Скендербеу – Динамо Загреб, Базел – Макаби Тел Авив и Рапид Виена – Шахтьор Донецк.

Снимка: bTV

От 22 август започва новият сезон на Италианската Серия А TIM със срещата между Верона и Рома – в 19:00 ч. по RING. Останалите двубои от калчото ще се излъчват събота и неделя, от 19:00 ч. и от 21:45 ч. по bTV Action и RING.

Тагове: @

Последни

Реклама