Гледайте финала на Шампионска лига на 6 юни от 21.00 ч. пряко по bTV Action и voyo.bg

Тренировките и пресконференциите на двата тима ще се излъчват пряко по RING.BG на 5 юни

Реклама

Предстои големият финал на най-престижния футболен турнир в света УЕФА Шампионска лига. На 6 юни от 21.45 ч. един срещу друг на "Олимпийския стадион" в Берлин ще се изправят отборите на Ювентус и Барселона. bTV Action и онлайн платформата voyo.bg ще предават пряко двубоя между двата гранда, а коментарното студио преди срещата ще започне от 21.00 часа. Негов водещ ще бъде Йордан Георгиев, а сред гостите му ще бъдат бившият играч на Левски Николай Илиев и още много футболни звезди. Самият мач ще бъде коментиран на живо от Берлин от топ журналистите в спортната редакция на bTV Media Group Алекси Сокачев и Никола Кацаров. Техен гост ще бъде бившият играч на Левски и настоящ треньор в Германия – Илия Груев. Свои коментари и анализи на най-голямото футболно събитие ще направят Димитър Бербатов, Стилиян Петров и оракулът, който отгатна точните резултати на двата полуфинални мача на Ювентус - Валери Божинов.

Ден преди това, на 5 юни, от 17:45 ч. феновете на футбола ще могат да гледат пряко по RING.BG и на btvnovinite.bg в продължение на 4 часа пресконференциите и тренировките преди решаващото дерби между Ювентус и Барселона. Водещ на студиото отново е Йордан Георгиев, а събитията в Берлин чрез живи връзки и репортажи ще проследят Алекси Сокачев и Никола Кацаров. На 6 юни събитията за феновете на футбола ще започнат в 20.00 часа със студиото на УЕФА Шампионска лига, което в 21.00 часа ще се прехвърли по bTV Action.

Междувременно, потребителите на btvnovinite.bg могат да гласуват за най-добрите голове от УЕФА Шампионска лига 2015 и да печелят страхотни награди. Вижте как тук>>>

Последни

Реклама