Кой ще бъде провъзгласен за краля на Европа – финалът на Шампионската лига пряко по bTV Action

Футболният двубой ще може да бъде проследен и по  bTV Radio, и онлайн на Voyo.bg – тази събота, 3 юни, 20:30 ч.

Реклама

Двама гении в тактиката. Футболисти, родени да бъдат на върха. Лидерите, които носят в ДНК-то си Ювентус и Реал Мадрид. Дългоочакваният миг дойде. Кой ще бъде провъзгласен за краля на Европа? Финалът в Шампионската лига ще бъде излъчен пряко по bTV Action и bTV Radio, както и онлайн на Voyo.bg – тази събота, 3 юни, 20:30 ч. 

Водещ на студиото в София ще бъде Данчо Георгиев. Коментарите от мястото на събитието са на Борис Касабов, който ще бъде в Кардиф заедно с репортера Иван Боянов. Репортери от София са Митко Тасев и Валери Генов. 

Баинконерите са отборът с най-много загубени финали в турнира – шест, включително през последните четири години. Белият балет пък ще се опита да пренапише историята и да стане първият отбор, който дублира Ушатата. 

От съображения за сигурност подвижният покрив на стадион „Миленуим“ в Кардиф ще бъде спуснат за двубоя между Реал и Ювентус. Официалните тренировки на 2 юни също ще бъдат под покрив. Очаква се в уелската столица да пристигнат около 170 000 фена, а за реда и сигурността ще бъдат ангажирани 15 000 полицаи.

Последни

Реклама