Лъчезар Танев коментира Реал Мадрид - Лудогорец от студиото на bTV Action в Мадрид

Алекси Сокачев и Васил Делов с преки включвания от "Сантяго Бернабеу"

Реклама

Дойде време за края на една незабравима футболна есен, която започна от митичния Анфийлд и ще завърши на легендарния "Сантяго Бернабеу". Футболният маратон започва по bTV Action във вторник - 9 декември, от 16:00 часа със срещата "Реал Мадрид – Лудогорец" в Младежката Шампионска Лига. Двубоят между грандовете Реал Мадрид и Лудогорец, пък е с начален час 21:45. Близо час преди това, от 20:30 часа bTV Action ще излъчи специалното студио УЕФА Шампионска лига. Водещ е Крум Савов, а негови гости ще бъдат Вили Вуцов и Антон Велков.

Преди двубоя в Испания от стадион "Сантяго Бернабеу" включвания на живо с най-интересните коментари и репортажи от мястото на събитието ще правят специалните пратеници на bTV Media Group - Алекси Сокачев и Васил Делов, които ще бъдат заедно с Лъчезар Танев. Зрителите, които следят събитията и чрез Champions TV, могат да гледат програмата на сайта btvnovinite.bg.

В деня на големия двубой каналите на bTV Media Group ще излъчат още три срещи от Шампионска лига. На 9 декември един срещу друг ще се изправят Монако и Зенит от 21:45 по RING.BG, а мачовете Ювентус - Атлетико Мадрид и Ливърпул - Базел ще бъдат предавани ексклузивно на VOYO.BG от 21:45 часа.

Веднага на следващия ден каналите на bTV Media Group ще проследят и останалите срещи от УЕФА Шампионска лига. Това са Барселона - ПСЖ от 21:45 часа (bTV Action), Рома – Манчестър Сити от 21:45 часа (RING.BG) и Байерн Мюнхен – ЦСКА Москва и Челси - Спортинг от 21:45 часа по voyo.bg. По традиция феновете на Champions TV могат да гледат програмата на сайта btvnovinite.bg.

Последни

Реклама