"Лудогорец" започва с гостуване на "Ливърпул" в Шампионска лига – 16 септември , пряко по bTV Action

Студиото преди мача започва в 20:30ч.

Реклама

Европейската приказка за "Лудогорец" продължава с гостуване на "Ливърпул", във вторник - 16 септември, на легендарния стадион "Анфийлд". Историческият първи мач на "орлите" в групите на УЕФА Шампионска лига ще бъде с начален час 21:45 часа, предаван пряко в ефира на bTV Action, bTV Radio и онлайн на voyo.bg. Студиото преди мача започва в 20:30 часа, негов водещ ще бъде Крум Савов, а сред многобройните изненади за зрителите ще бъдат Стойчо Стоев, бивш треньор на Лудогорец, футболната звезда от близкото минало – Бончо Генчев, както и много лица, свързани с двата отбора.

След осемгодишно отсъствие, вицешампионът на Франция, "Монако" стартира с домакинство срещу бившия тим на Димитър Бербатов- Байер Леверкузен. Срещата от груповата фаза ще бъде предавана пряко на 16 септември в ефира на RING.BG, с начален час 21:45 часа. Останалите двубои от първия ден на груповата фаза на Шампионска лига между Реал Мадрид и Базел, както и Борусия Дортмунд и Арсенал, ще бъдат предавани екслузивно на voyo.bg от 21:45 часа.

В сряда - 17 септември, каналите на bTV Media Group ще направят своите зрители свидетели на още няколко вълнуващи срещи от груповата фаза на УЕФА Шампионска лига. "Алианц Арена" приема срещата между немския гранд "Байерн Мюнхен" и английския шампион "Манчестър Сити", а двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на bTV Action и bTV Radio. Студиото преди срещата между двата европейски тима ще бъде с начален час 21:45 часа. Сблъсъкът между "Барселона" и "Апоел" ще се излъчи по RING.BG от 21:45 часа. Екслузивно на VOYO.BG, от 21:45 часа, ще бъдат предавани срещите "Челси" - "Шалке" и "Рома" - "ЦСКА Москва".

Последни

Реклама