Майски празници с футболни емоции по bTV Action и RING.BG

Ювентус излиза срещу белия балет Реал Мадрид във вторник - 5 май, а Барселона ще премери сили с Байерн Мюнхен в сряда - 6 май

Реклама

Двубоите между отборите, които ще премерят сили в полуфиналната фаза на Шампионска лига и Лига Европа на 5, 6 и 7 май ще бъдат предавани пряко по bTV Action от 21:45 ч.

Ювентус излиза срещу белия балет Реал Мадрид във вторник - 5 май, а Барселона ще премери сили с Байерн Мюнхен в сряда - 6 май. Срещите между тимовете ще бъдат предавани пряко по bTV Action от 21.45 часа. Студиото преди мачовете с водещ Йордан Георгиев ще започне в 21:00 часа, а неговите гости са поредната изненада за футболните запалянковци.

В сряда - 6 май, от 16.00 часа феновете на футбола ще могат да наблюдават по RING.BG срещата между Торино и Емполи. В четвъртък - 7 май, Лига Европа в ефира на bTV Action ще представят Наполи и Днипро. Двубоят ще се излъчи по bTV Action с начален час 22:05. Студиото с водещ Пепи Мисов е с начален час 21.30.

Майските футболни страсти ще завършат със срещите между тимовете от Италианска Серия А и Лига 1 на 9 и 10 май, които ще бъдат предавани по bTV Action и RING.BG. Милан излиза срещу Рома, Киево ще премери сили с Верона, Палермо среща Атланта и Олимпик Марсилия излиза срещу Монако пряко по bTV Action. В ефира на RING.BG футболните фенове ще могат да наблюдават срещите между Ювентус и Каляри, Удинезе и Сампдория, Парма и Наполи, както и Лацио и Интер.

Последни

Реклама