.

Реваншът от полуфиналите в Лига Европа – пряко по bTV Action

Срещата ще може да се проследи и онлайн на Voyo.bg

Аякс е много близо до финала в Лига Европа след категоричната победа с 4:1 в първия мач срещу Олимпик Лион. Сега френският тим се нуждае от чудо у дома срещу младия, но изключително амбициозен състав на холандския гранд. 

Ще станем ли свидетели на сензационен обрат срещу Олимпик Лион, или Аякс ще играе пореден голям финал в своята история. Реваншът от полуфиналите е в четвъртък, 11 май, 22:00 ч., пряко по bTV Action и онлайн на Voyo.bg. Коментатор – Явор Кръстев. 

След края на мача, bTV Action ще даде възможност на своите зрители да проследят и развитието на друг двубой – между Манчестър Юпайтед  и Селта.

Коментирай

Коментари

публикувай
  • JackBauer

    Как така "сензационен обрат срещу Лион"? Трябва да е сензационен обрат "НА Олимпик Лион" или "срещу Аякс" Обратът не може да е срещу Лион! Също така "Манчестър Юпайтед " Редакторите спят ли или ги мързи!

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта