Шампионска лига и Лига Европа – пряко в ефира на bTV Action и RING

На 3 и 4 ноември по bTV Action, RING и voyo.bg продължават двубоите от груповата фаза в УЕФА Шампионска Лига и Лига Европа

Реклама

Астана ще се изправи срещу Атлетико Мадрид на 3 ноември от 17:00ч., а веднага след това от 21:45ч. Реал Мадрид ще се изправи срещу ПСЖ само по bTV Action. Двубоят от 21:45ч. по RING ще овековечи сблъсъка от група „B” между червените дяволи – Манчестър Юнайтед и отбора от руската столица – ЦСКА Москва. На voyo.bg от 21.45ч. ще се излъчат сблъсъците Севиля-Манчестър Сити и Борусия Мюнхенгладбах – Ювентус.

На 4 ноември по bTV Action Байерн Мюнхен ще срещне Арсенал в срещата от „F” група от 21:45ч., а по-късно, от 01:30ч. зрителите ще гледат повторението на срещата от група „G” Челси – Динамо Киев. Отново на 4 ноември Рома и отбора от Байарена – Байер Леверкузен ще се срещнат в един мач от група „Е” по RING от 21:45ч. Пряко на Voyo.bg от 21.45ч. ще се излъчат двубоите Барселона – Бате и Челси – Динамо Киев.

Студията на мачовете от Шампионска лига – от 16:45 и 21:00 часа по bTV Action и RING ще бъдат с водещ Йордан Георгиев.

На 5 ноември – четвъртък, в ефира на bTV Media Group продължават и групите от Лига Европа. Зрителите на bTV Action ще имат възможността да гледат още една среща между Рубин Казан и Ливърпул, както и Розенборг – Лацио, съответно от 19:30ч. и 22:05ч. В ефира на RING, по същото време – от 19:30ч. и 22:05ч., ще бъдат излъчени съответно Аякс – Фенербахче и Лех– Фиорентина.

Най-доброто от всички срещи от вечерите с УЕФА Шампиноска лига ще бъде предавано по Champions TV на btvnovinite.bg.

Последни

Реклама