Шампионска Лига и Лига Европа стартират новата година в ефира на bTV Action, RING.BG и VOYO.BG

Гледайте и специалната онлайн програма Europa League TV на btvnovinite.bg/live

Реклама

Срещите между футболните грандове в осминафиналната фаза на Шампионска лига стартират в средата на февруари по в каналите на bTV Media Group.

ПСЖ излиза в пряк двубой срещу Челси този вторник - 17 февруари, от 21:45 часа, който ще бъде предаван пряко по bTV Action. Студиото преди мача започва в 21:00ч. с водещ Йордан Георгиев, а негов гост ще бъде Христо Йовов.

По същото време футболните фенове ще имат възможността да наблюдават мача между Шехтьор Донецк и Байерн Мюнхен по RING.BG с начален час 21:45.

Германският Шалке 04 ще се срещне с Реал Мадрид в сряда - 18 февруари. Двубоят между двата отбора ще бъде предаван пряко по bTV Action от 21:45ч., а гост в студиото на Йордан Георгиев от 21.00 часа ще бъде националният селекционер Ивайло Петев. 

Мачът между Базел и Порто зрителите ще могат да гледат по същото време на RING.BG, а студиото преди мача е с начален час 21:00.

Каналите на bTV Media Group ще предават както мачовете от УЕФА Шампионска лига, така и тези от Лига Европа. Събитията в Лига Европа феновете ще могат да следят и на btvnovinite.bg/live, в специалните издания на Europa League TV, която започва от 20.00 часа и ще продължава до 00.00 часа. По време на преките излъчвания ще бъдат давани най-важните моменти от всички мачове - голови ситуации, картони и други.

В четвъртък - 19 февруари двубоят между Рома и Фейенорд ще бъде предаван пряко по bTV Action с начален час 20:00. По същото време по RING.BG ще се излъчва срещата между Трабзонспор и Наполи. Зрителите на bTV Action ще имат възможността да наблюдават и мача между Тотнъм и Фиорентина, който ще бъде с начален час 22:05. Отново по същото време в ефира на RING.BG ще се излъчва срещата между Селтик и Интер. Мачът между Севилия и Борусия Мьонхенгладбах ще бъде предаван ексклузивно на VOYO.BG от 22:05.

В последната седмица от месеца bTV Action, RING.BG и voyo.bg ще предават и срещите от УЕФА ШЛ между Манчестър Сити и Барселона (24 февруари, bTV Action) и Ювентус - Борусия Дортмунд (RING.BG).

Димитър Бербатов, заедно с Монак ще се изправи срещу английския Арсенал в сряда - 25 февруари. Срещата между двата тима на осминафиналите в Шампионска лига щe бъде с начален час 21:45 и ще бъде предавана пряко по bTV Action. Студиото ще започне 30 минути преди мача.

Мачът между Байер Леверкузен и Атлетико Мадрид зрителите ще могат да наблюдават от 21:45 часа по RING.BG.

Тагове: @

Последни

Реклама