Смразяваща драма за най-скандалния затвор в Америка в сериала „Алкатрас” - по bTV Action от 5 март

Затворът е бил някогашен дом на най-злите престъпници

Реклама

От 5 март всяка делнична вечер от 21:00 часа зрителите на bTV Аction ще могат да проследят един сериал от изпълнителния продуцент Джей Джей Ейбрамс („Експериментът”, „Изгубени”, „Стар Трек”). „Алкатрас” е смразяваща драма, която разказва за най-скандалния затвор в Америка и някогашен дом на най-злите престъпници в страната.

Когато детективът от Сан Франциско Ребека Мадсън (Сара Джоунс) е назначена да разследва зловещ случай на убийство, пръстов отпечатък я води до Джак Силвейн (Джефри Пиърс), затворник в Алкатрас, който е починал преди повече от 30 години. Вплетената в затвора семейна история, грабва веднага вниманието на Мадсън. И след като потайният правителствен агент Емерсън Хаузър (Сам Нийл) се опитва да попречи на нейното разследване, тя все по-упорито се опитва да разгадае пъзела.

Връщайки се в Алкатрас, експертът д-р Диего "Док" Сото (Джордж Гарсия) се опитва да сглоби необяснимата последователност на събитията. Тогава двамата откриват, че Силвейн е не само жив, но се и разхожда свободно по улиците на Сан Франциско, давайки воля на едно дългогодишно отмъщение и оставяйки трупове след себе си. Странното обаче е, че той не е остарял, дори и с ден от 1963 г. насам.

Изведнъж мъглата около тези престъпления се вдига. Мадсън и Сото се ровят в „историята” на Алкатрас, правителството се опитва да прикрие всичко и тогава Мадсън разбира, че Силвейн е само частица от една много по-голяма и зловеща заплаха. За момент той може да бъде първият, който се появява отново от Алкатрас, но бързо става ясно, че Силвейн няма да бъде последният.

Тайни, пазени повече от 50 години, историята на Алкатрас оживява в сериала „Алкатрас” от 5 март всеки делник от 21:00 часа по bTV Action.

Последни

Реклама