Гледайте премиерния втори сезон на "Революция" всеки делничен ден от 19 часа

Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден с повторение от 12:00 часа

Реклама

Приключенският фантастичен екшън "Революция" направи премиерата на втория си сезон на 26 март от 19:00 часа по bTV Action. Поредицата се излъчва всеки делничен ден с повторение от 12:00 часа.

Сериалът се развива в пост-апокалиптично бъдеще. Всякакво електричество на Земята спира в рамките на една нощ, изключвайки компютри, електроника, двигатели на коли и самолети. Влаковете и колите спират на място, корабите застиват във водата, а всякакви летателни апарати започват да падат и се разбиват. През следващите петнайсет години хората са принудени да се адаптират в свят без електричество. Но семейство Матисън е готово да се бори за отмъщение и връщане към стария ред. След драматично пътуване към Кулата електричеството по цялото земно кълбо е пуснато за 4 минути и предизвиква явление, известно като "вълната". Но нещо мистериозно се случва със семейството по време на тази вълна...

В премиерния втори сезон героите на "Революция" попадат в един нов свят - още по-опасен и загадъчен от всякога. Ефектите от включване на захранването може да се окажат катастрофални за всички. Сега Майлс, Аарон и Рейчъл се оказват в мистериозен малък град в Тексас, където Рейчъл неочаквано се сблъсква важна фигура от миналото си. Чарли се озовава на мисия в Плейнс Нейшън, докато Невил и Джейсън търсят бежанския лагер за един изгубен любим човек. Междувременно, Монро е открил трудна роля в новата си среда.

Създател на "Революция" е Ерик Крипк, а в ролите зрителите на bTV Action ще видят Били Бърк, Трейси Спиридакос, Джанкарло Еспосито и др.

Последни

Реклама