Реклама

Знаменитият хонгконгски инспектор Джонатан Лий и детектив Джеймс Картър от ФБР се завръщат. Две от най-популярните ченгета в Холивуд са главни герои в един чисто нов сериал по bTV Action, носещ името на великата трилогия „Час пик”.

В главните роли влизат Джъстин Хайърс и Джон Фу. Звездният актьорски екип се допълва от Ейми Гарсия, Пейдж Кенеди, Уенди Малик и Кърк Фокс. Продукцията е режисирана от създателите на хитовия американски сериал „Агнешко“ – Бил Лоурънс и Блейк МакКормък.

В „Час пик” детектив Лий остава почетен майстор на бойните изкуства с гръмотевично бързи движения. Той отива в Лос Анжелис, за да отмъсти за предполагаемата смърт на сестра си и да научи повече за връзката й с китайската организирана престъпност. Детектив Картър е все така хитроумно ченге, което играе по собствените си правила.

Поредицата проследява съвместната работа на тези съвършено различни по характер и начин на работа детективи, сблъсъка на култури и темпераменти, културната война между ексцентричен американски полицай и азиатския му колега.

Въпреки многото различия, двамата обаче се впуснат в непредсказуеми приключения и разследвания из улиците на Лос Анджелис, и доказват, че са страхотен тандем, а невъзможното на пръв поглед партньорство се оказва печелившо.

Любопитно е, че в сериала участва и Джордж Чунг, познат от филма „Час пик” от 1998 г. с участието на Джеки Чан и Крис Тъкър. Тъкър пък е консултант на сериала, но се е съгласил да се снима в епизод, който ще се появи в по-късен сезон.