ИРИС

Оригинално заглавие: IRIS

Реклама

Корейският полуостров е единствената останала разделена държава в света. САЩ, Русия, Китай и Япония – великите сили, ограждащи Северна и Южна Корея, са в непрестанно политическо и военно напрежение заради ядрената политика и шестстранните преговори.

Сериалът "ИРИСс" разказва историята на двама специални агенти, посветени в рискована мисия за предотвратяването на втора Корейска война.

Ким Хун-Джун и Джин Се-у са приятели от детинство. Неразделни, както винаги, те се присъединяват към 707-ми Батальон за специални мисии. Без да осъзнават, те са се влюбили в едно и също момиче. Една нощ Ким и Джин са отвлечени от базата си и откарани в секретно отделение. След дълго изтезание за проверка на издръжливостта им, двамата са вербувани да станат агенти на корейските тайни служби. Тогава Ким и Джин осъзнават, че тяхната любима е агент под прикритие, който търси нови попълнения в тайните служби за мисия, която не е призната дори от корейското правителството.

Полето им на изява е скрито от обикновените хора. Няма организация или закон, който да ги защити, защото те действат против човешкия инстинкт, за да спасят животи. Правителството отказва да признае тяхното съществуване. Те могат да разчитат единствено на себе си, за да оцелеят.

Но едно нещо излиза от техния контрол. Най-голямата опасност и табу за тези перфектно тренирани агенти е любовта. Ще успеят ли двамата приятели да преодолеят чувствата, за да спасят живота си, зрителите на bTV Action ще разберат от новия корейски сериал "ИРИС”.

Тагове: Ирис сериали IRIS