Реклама

Сериалът разказва за младия и амбициозен Уолтър Уилям Кларк, който бързо се издига в структурите на полицията в Ню Йорк – вероятно чрез не съвсем чисти ходове.


След акт на храброст, Уолтър получава възможността да стане детектив в най-елитния отдел „Убийства” в града. Кларк идва от улицата и въпреки добрината си е готов да направи всичко, за да не се върне отново там, по същия начин, както е готов на всичко, за да разкрие случай, дори и в противоречие със закона. Нетрадиционните му методи притесняват партньора му детектив Дон Оуен – опитен ветеран, на когото остават само две години до пенсия. Тандемът им не се харесва и на другия лидер в отряда – детектив Аройо, чиято дръзка амбиция и липса на морален център  трудно се пренебрегват. Аройо се стреми да попречи качествата на Кларк да изпъкнат и няма никакви огризения да го направи на гърба на някой от колегите си. „Златното момче” ще пренася зрителите на bTV Action във времето, за да покаже Кларк като най-младия комисар  в историята на нюйоркската полиция, както и ситуациите по пътя му към върха.

Има добри и лоши момчета, но какво е необходимо, за да се превърнеш в "Златното момче"?

В поредицата зрителите на bTV Action ще видят Тео Джеймс, Кевин Алехандро, Бони Съмървил, Холт Мак Калъни и др. Продуценти на поредицата са Грег Барланти и Николас Уутън („Чък”, „Закон и ред”, „Бягство от затвора” и др.).