Нов месец - нов късмет. Какъв ще е вашият според зодията - прочетете тук.

ОВЕН
 

Работа:

Бъдете внимателни и не забравяйте, че повечето от вас са в своята Сатурнова дупка, която не носи негативи, но ви зарежда с импулсивност и непредпазливост. Наложете си търпение, крачете бавно и уверено към поставените цели и ще се радвате на признание.

Здраве: Първата половина на месеца може да ви изненада с простуди, а във втората, когато Слънцето е във вашия знак не е изключено да се окажете с мигрена, заради прекаленото наторавране с работа. От вас зависи да не допуснете това, особено в дните 1-2, 27-29 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: От вас зависи да не задълбочите конфликтите в семейството и да не се подлъгвате по роднински сплетни, че е време да си върнете свободата. Давайте си почивка и пътувайте с близките си, но не прекалявайте с разходите.

 

ТЕЛЕЦ

Работа: Не проявявайте инатливата си и агресивна същност когато ви критикуват. Намерете зрънцето полза в онова, което чувате, вместо да се ядосвате. Старанието ви да блеснете и да се доказвате също е добре да бъде умерено, за да не се окажете затрупани с работа, която не сте планирали, но незнайно защо не сте отказали.

Здраве: Спестете си проблемите с гърлото и инфекциите на дихателните пътища през този месец. Бъдете внимателни на 2-4 и 29-31 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Съветът ми, ако сте създали семейство  да избягвате агресивните разговори и скандали без причина и да не налагате мнението си насила. Бъдете компромисни, защото няма да ви простят обидите, изречени в гнева ви.

 

БЛИЗНАЦИ

Работа: Бъдете умерени в изискванията към вашите подчинени, ако сте на ръководна позиция, за да не загубите подкрепата им, но ако вие самите сте подчинени на някого, спазвайте правилата на работното място.

Здраве: Пазете се в променливото време от простуди, както и от проява на алергични реакции, които може да са заради прекален прием на лекарства или заради престой в задимени помещения. Бъдете грижливи към себе си в дните 4 -6 и 31 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Всяка намеса на ваши близки и най-вече на далечни роднини с нахалното си присъствие и искания към вас, защото сте ги допуснали в дома си без да прецените последиците, са повод за семейни скандали. Ако не сте щастливи може да се разделите с половинката си.

 

РАК

Работа: Бъдете прозорливи, предвидливи, търпеливи и ще видите как пред вас се отварят възможности, които са реални и ще ви донесат бързи приходи. Не ви съветвам да уговаряте инвестиции с неясни клаузи, които може да се окажат във ваша вреда.

Здраве: През март ви съветвам да не се втурвате да купувате и хапвате пресни зеленчуци, защото ако са с неизвестен произход или с по-голямо съдържание на нитрати, ще навредите на стомаха си, който пролетта и без това е чувствителен, особено в дните 6-8 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Доброто настроение през месеца и желанието ви за компромиси е от значение за спокойствие във вашия дом. Семейните са щастливи в брака, но не бива да прекаляват с глезотиите за децата си, ако са ги създали, защото исканията ще се множат. Умерената строгост  е по-добре от задоволяване на техните капризи.

 

ЛЪВ

Работа: При делови срещи с непознати хора не се поддавайте на тяхната настойчивост да работите заедно. Задължителна е предпазливостта, за да избегнете усещането, че сте онеправдани и засегнати, особено ако сте имали достойни партньори, но са ви предали.

Здраве: Март е месец на променливо време и пролетно настроение. От вас зависи да съхраните доблрата си форма, въпреки емоционалните изблици и желанието ви да прекалявате с алкохола. Бъдете отговорни на в периода 8-10 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако се случи да изневерите и ви разкрият веднага ще започнете война, като критикувате брачния си партньор, че не се справя със задълженията си и оставя всичко на вас, но няма как да си върнете доверието.

 

ДЕВА

Работа: Нямате причина за притеснения, ако се отдадете на рутинните си задължения и не пропускате детайлите при изпълнение на поставените задачи. Забравете за начинанията, дайте си време и си поемете глътка въздух през този месец, които ви позволява да ги обмислите още веднъж.

Здраве: Този месец отправя предупреждение и към вас да не прекалявате с пресните зеленчуци, които излизат на пазара, защото те далеч не винаги са парникови и първи за сезона. Пазете се от проблеми с жлъчката и стомаха и поддържайте добра лична хигиена, като сте внимателна в периода 10-13 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Налага се да избирате между две възможности: едната е да съхраните и стабилизирате брака си и да поставите на ново ниво отношенията си. Втората е да осъзнаете, че е по-добре да се разведете, заради пълното неразбирателство.

 

ВЕЗНИ

Работа: Пазете се от желанието си да блеснете като каните делови партньори в скъпи заведения, за да не изтънее джоба ви неочаквано, въпреки че трудно се въздържате от това "удоволствие", за което винаги съжалявате със закъснение.

Здраве: Не бива да прекалявате със сладкото и течностите през втората половина на месеца, когато Луната е нарастваща и рискувате да навредите на бъбреците си, а също и в дните 13-15 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Във ваша полза е през март да предприемете необходимите промени и пътувания с вашите близки, да си давате почивка, а ако поради ваши причини не може да го осъществите, поне вечер да сте си рано у дома и да сте със семейството си.

 

СКОРПИОН

Работа: Внимателно допускайте до себе си нови делови познанства, за да не се окажете обвързани в отношения, които не са подходящи и целят провала ви или домогване до информация за вашия бизнес. Ако ви мамят да смените работата си с предложение за по-добро заплащане, не бързайте да се съгласявате.

Здраве: Като цяло здравето ви през този месец е стабилно, но и вие сте податливи на инфекциозни заболявания. Не бива да сте сред хора, които са настинали, за да не попиете от тях болестта.

Любов: Стабилизирайте отношенията в семейството, ако сте го създали, но също така и да внесете хармония в отношенията с децата си и с най-близките си роднини, за да не се намесват злонамерено със съвети, които целят да сте нещастни.

 

СТРЕЛЕЦ

Работа: Подгответе и подпишете договорите, които планирахте за този месец. Ще бъдат успешно осъществени, ако не са свързани с риск, който не сте догледали или осъзнали.  За тези от вас, които искат да сменят работното си място март е добра възможност, а ако създавате своя фирма позволява да  назначите служители.

Здраве: Стабилното ви здраве може да се разклати единствено, ако отдавате голямо внимание на интригите и клюките, които може и да не засягат. Дистанцирайте се от неприятните ви хора и ще сте в отлична форма. Бъдете внимателни и не прекалявайте с алкохола и тлъстите храни в дните 18-20 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако непрекъснато споделяте с вашите близки колко сте натоварени и пропускате вечерите, ако сте на работа и през почивните дни, разправиите са ви гарантирани, отчуждаването - също. Ако сте щастливи, съхранете на всяка цена брака си. Раздялата ще ви превърне в страдалци за дълго.

 

КОЗИРОГ

Работа: Не бъдете наивни, ако ви доказват своето величие, а проверете реалното им финансово състояние, за да избегнете опасността да сте губещи. Ако направите верните крачки и четете внимателно подготвените договори, нямате причина за притеснение и успехът ще е с вас през целия месец.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако спазвате изискванията на вашия зодиакален знак и се предпазвате от травми, както и ако се обличате добре в променливото мартенско време. Не разчитайте че пролетния полъх позволява по-леки дрехи, осолено в дните 20-23 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Месецът позволява да съхраните семейните си отношения, дори и ако сте изневерили, но не искате развод. Хармонията в дома ви помага да сте перфектни и на работното място - не забравяйте това.

 

ВОДОЛЕЙ

Работа: Ако имате възможност да създадете ваш бизнес, не се колебайте, сега е подходящото време. Не ви съветвам да сменяте импулсивно работата си, ако не сте убедени, че новата е по-добра за вас. При поемане на инвестиционни проекти, подберете внимателно екипа с който ще работите, за да няма предатели около вас.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но преумората и през този месец ви вреди. направете така плановете си на работното място, че да имате време за почивка, а вечер не стойте продължително пред компютъра, за да не навредите на зрението си. Пазете се от травми особено в дните 23-25 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Анализирате семейният си живот и преценете дали сте щастливи или страдате заради неразбирателство, породено от късно осъзнатия факт, че с вашата брачна половинка сте два различни свята, две Вселени без допирна точка между вас.

 

РИБИ

Работа: Ако се опитват да ви въвлекат в проекти с цел инвестиция от ваша страна, не бъдете наивни и не позволявайте да ви манипулират с обещание за бързи и лесни приходи, защото вместо мечтаната финансова стабилност заради подписаните лековерно договори може да се окажете със сериозни финансови затруднения.

Здраве: Здравето ви зависи от вашето настроение. Успехите ви са гаранция за отличната ви физическа форма, но не бива да допускате преумора, която за пореден път ви вреди, особено в дните 25-27 март, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Обърнете внимание на семейството си, защото в един момент, след месец -два ще се изненадате колко са се променили отношенията ви, без вие да забележите. Отдалечаването може да е свързано с безкомпромисното ви поведение и материални мечти и стремежи.