Ще бъдат ли благосклонни към вас звездите и планетите през месец май? Вижте в хороскопа си.  

ОВЕН

Работа: Планираните начинания ви носят успех, ако си наложите търпение и не се опитвате да изпреварвате времето, което е отредено за тяхното изпълнение. Не бива да проявявате доброта към хора, които са ви предали и да обсебвате със своята загриженост колегите и подчинените си, за да не си спечелите неприятели.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради напрежението през целия месец. Бъдете отговорни към себе си и не прекалявайте с яденето и пиенето по време на Гергьовските празници, особено в дните 21-23 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да не създават предпоставка за разправии с половинката си, защото може да си създадат проблеми, отдалечаване и дори да се стигне до раздяла, която макар и временна, ще ги нарани болезнено.

 

ТЕЛЕЦ

Работа: Доверете се на здравия разум, а не на симпатии или антипатии, които изпитвате в даден момент, но ще се окажат измамни. Не назначавайте роднини или близки на ваши приятели. Заради завист за вашите постижения ще ви създават проблеми и постоянно ще ви искат пари, което води до проблеми в отношенията с вашето семейство.

Здраве: Здравето ви е стабилно, въпреки че проблемите в професионално отношение няма как да не окажат влияние върху физическото ви състояние. Бъдете внимателни в дните 23-25 май, когато Луната е във вашия знак, а и през първата половина на месеца, заради присъствието на Слънцето във вашия знак и все още повлияващата ви Сатурнова дупка.

Любов: Семейните да внимават и да не залитат в извънбрачни връзки, защото ако допуснат флирт с използвачи, трудно ще прекъснат отношенията. Внимавайте и какви гости водите в дома си, защото и те, ако не са подходящи за семейната ви компания, може да ви спретнат някоя интрига.

 

БЛИЗНАЦИ

Работа: Начинанията ще са провал заради преживяванията и разочарованието, което изживявате. Съветвам ви без колебание да отдалечите от бизнеса си хората, които ви пречат, а ако сте подчинени - да не допускате да ви използват, като ви товарят с чужди задължения.

Здраве: Здравето ви изисква грижи, защото сте податливи на алергични реакции и на проблеми с дихателните пътища. Не бива да стоите в задимени помещения, а ако имате хронично алергично заболяване посетете вашия личен лекар, за да вземете бързи мерки за блокиране на опасността от обостряне на оплакванията, особено в дните 25-27 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Чувствителни и влюбчиви, но и критични повече от обичайното и трудно може да привлечете противоположния пол. Семейните да не изневеряват, заради обидата, която са им нанесли роднини, заради имотни делби. Месеци няма да се отърват от мимолетната според тях връзка.

 

РАК

Работа: . Заемете се с рутинните си задължения и използвайте трудния месец, за да завършите изостаналите задачи, заради които може да търпите парични санкции. Не бива да назначавате служители, ако сте собственици на фирма, нито да искате или очаквате повишение. Начинанията не носят успех. 

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако сами не решите да си внушавате болести и да изпадате в депресивни състояния, ако нещо не ви харесва и не успявате да го промените по вашия си начин. внимавайте с храната, особено с пресните зеленчуци, за да избегнете стомашни проблеми, особено в периода 27-29 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Вечер се прибирайте навреме, за да избегнете и преумората и раздразнението на половинката си, че отново вечеря без вас и не споделяте изживяното пред изминалия ден. Не се изненадвайте, ако не обръщате внимание на децата си те да ви разочароват с успеха си в училище.

 

ЛЪВ

Работа: Орисани сте да успявате. Във ваша полза е да пътувате зад граница и из страната, както и да сключите договори, които биха ви помогнали да разширите бизнеса си, да договорите инвестиции, които ще ви издигнат на ново стъпало. Не бива да допускате да ви използват заради знанията и опита ви като професионалисти.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си създавате сами нервно напрежение и не изпадате в паника, когато изпълнението на плановете ви се бави. Не прекалявайте с обилната храна и алкохола през празничните дни и особено в дните 2-4 и 29-31 май, когато Луната е във вашия знак. По-добре пийнете червено вино с агнешкото и си хапнете зелена салата.

Любов: През май не е изключено да изневерите по време на пътуване. Не бъдете инатливи при завръщането си и ако ви питат как е минало пътуването, споделете емоциите си, дори и ако е имало женско присъствие, бъдете откровени, за да не събудите ревността на половинката си.

 

ДЕВА

Работа: Не бива да допускате конфликти, за да не отдалечите от себе си хората, на които разчитате. Успехът е с вас, ако не сте прибързани. И без насилие над волята си ще блестите в ярка собствена светлина  и ще будите завист. Не позволявайте да ви използват, като ви ласкаят.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но на моменти сте прекалено изнервени и може да си създадете проблеми със стомаха не само заради празничните дни и обилни трапези, а и ако имате хронични болежки, които рискувате да обострите в дните 4-6 и 31 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните, които живеят щастливо  в брака, не бива да изневеряват и да флиртуват невинно според тях, но обидно за брачните им половинки, особено след като „добри хора“ са ги информирали. По-добре е да не създават предпоставка да проблеми, които не съществуват, а ако съществуват има цивилизовани начини да ги разрешат.

 

ВЕЗНИ

Работа: Не бива да се притеснявате да поднесете идеите си, които ще бъдат приети, оценени и подкрепени. Ако имате намерение да сменяте работата си, ви съветвам да проведете разговорите през този месец. Поискайте повишение заплатата на старото ви работно място. Постарайте се да анализирате живота си и да отстраните грешките си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото се ядосвате за всичко, при това без причина. Оставете се на течението и си наложете спокойствие, особено в дните 6-9 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Склонни сте да мърморите и да недоволствате за какво ли не, което може да стане причина за разправии. Не бива да допускат намесата на добронамерени съветници от приятелското си или роднинско обкръжение, за да не се окажат между чука и наковалнята и да задълбочите кризата, за която няма причина.

 

СКОРПИОН

Работа: Не бива да уговаряте кредити и да теглите заеми. Свийте разходите до позволения минимум, за да си спестите финансови проблеми. Не инвестирайте в непознат бизнес, дори и след като Меркурий е вече директен и не ви пречи да влагате в нов проект - по-добре да е ваш.

Здраве: Здравето ви през целия месец е отлично, ако се съхраните и не допускате преумората да ви навреди. Бъдете отговорни към себе си и се предпазвайте от инфекции и настинка в променливото време, особено в дните 9-11 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През май ви съветвам да не прекалявате с натякванията колко пари носите у дома. Не прекалявайте с ненужни разходи, за да не си създадете финансови проблеми, само защото задоволявате капризите на децата или роднините си.

 

СТРЕЛЕЦ

Работа: Не бива да спорите инатливо и заядливо и да критикувате без причина вашите колеги, които ще откажат да ви подкрепят когато ви е най-необходима помощта им. Не бива и да допускате около себе си хора, които са доказали липсата на коректност към вас, за да не търпите загуби.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не прекалявайте с нервното напрежение и алкохола по време на празниците. Бъдете внимателни в дните 11-14 май, когато Луната е във вашия знак. Направете разтоварващи дни.

Любов: Не се поддавайте на натиска за запознанства, които целят да нарушат спокойствието в дома ви. Не бива да флиртувате, дори и на шега, ако имате ревниви партньори, за да не съсипете отношенията си. Старанието ви да сте добри и мили с вашите роднини, създаващи интриги, също може да ви донесе проблеми.

 

КОЗИРОГ

Работа: Ще се лишите от  необходимата ви подкрепа, особено след празничните дни, когато Меркурий е вече директен, но и ще си спечелите неприятели дори и сред тези, чието доверие и приятелство сте спечелили преди години и на които много държите. Ако сте внимателни с разходите ще си спестите бъдещи проблеми заради липса на средства за инвестиции.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако не шофирате като автомобилни състезатели. Предпазвайте се от алергии от цъфтежите на цветята особено в дните 14-16 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните, заети с работата си и с материалните си стремежи може да се окажат в изолация от страна на брачната си половинка, защото отказват да помагат у дома. Не е изключено роднини, които искат финансова помощ, но ще получат отказа ви да станат причина за скандали, представяйки молбата си в различна светлина.

 

ВОДОЛЕЙ

Работа: Съветът ми е да не предприемате необмислени действия и да не спорите с вашите началници и колеги, ако сте подчинени, за да не си изпросите понижение или уволнение, след което трудно ще си намерите работа. Направете усилие да се справите със задълженията си и да завършите изостаналите задачи.

Здраве: Здравето ви изисква внимание и отговорно отношение от ваша страна, защото сте склонни да се преуморявате. Пазете се от травми и проблеми със зрението, отново заради преумора, в дните 16-19 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Емоцията вреди на семейните ви отношения и на възпитанието на децата ви, ако сте ги създали, защото сте по-строги от обичайното и налагате агресивно мнението си. Бъдете внимателни с вашите роднини, за да избегнете проблеми с половинката си, която не ги харесва, заради досадното им поведение.

 

РИБИ

Работа: Не допускайте критика без причина към вашите колеги или подчинени, и ще успеете да съградите  материална и професионална стабилност. Във ваша полза е да съхраните позициите си и да не позволявате да ви провалят плановете заради завист или нежелание от ваша страна да помогнете на приятели с назначаване на работа. Начинанията са успешни и печеливши само ако работите сами.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото непрекъснато се притеснявате за нещо при това лесно решимо. Бъдете внимателни и пазете краката си от преумора и неудобни обувки в дните 19-21 май, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През май не е изключено да вземете решение за раздяла и развод, ако не сте щастливи в брака и проявявате търпимост по силата на навика. Преди това премислите действията си, които не бива да са плод на импулсивни решения или на странично влияние.