Натали Трифонова

синоптик – водещ на „Прогноза за времето“ и водещ на предаването „COOLt“

Реклама

Родена е във Велико Търново, но от малка живее в София. Потомка е на стара докторска фамилия от старопрестолния град и всички очаквали от Натали да стане лекар, тя обаче имала други планове. Завършва 133 СОУ „А. С. Пушкин”, а след това продължава със специалността „Бизнес информатика” в УНСС. Кариерата ѝ в телевизията започва през 2012 в екипа на TV7. През 2016 става част от екипа синоптици на bTV. Тя е добре позната на зрителите и като автор на рубриката „По света с Натали Трифонова“ в предаването Тази събота и неделя.

„Най-важната награда за мен е любовта на зрителите”, споделя симпатичната водеща на прогнозата за времето. Не крие, че любопитството е било водещо в началото на професионалния ѝ път като журналист, но сега приема телевизията като свой втори дом.

От септември 2020 г. всяка събота винаги усмихнатата Натали Трифонова, ще посреща зрителите и в модерния дом на COOLt, за ги отведе на пътешествие в света на музиката, киното, театъра и литературата и да ги информира за най-горещите новини от развлекателната индустрия.

За контакти: [email protected]

Още от екипа