Директен полет

Премиерна дата за българските зрители - 28 февруари

Реклама

bTV Studios представя:

В този изпълнен с напрежение трилър, чието действие се развива на 12 хиляди метра във въздуха, Лиъм Нийсън влиза в ролята на шериф от военновъздушните сили на САЩ – Бил Маркс. По време на презокеански полет от Ню Йорк до Лондон, Маркс получава поредица от загадъчни текстови съобщения, настояващи да нареди на авиокомпанията да прехвърли 150 милиона щатски долара по сметката на изпращача. Докато парите не бъдат осигурени, на всеки 20 минути ще бъде убиван един от пасажерите.

Борбата с вътрешните му демони обаче е лишила Маркс от всякакво желание за принципно присъщия на професията му героизъм - намерението му е било просто да изпълнява задачите си като работа на бюро, макар и в небето. Въпреки това, поредният му ден в "офиса" се превръща в криза с високи залози.



В компанията на едва неколцина спътници, в които има доверие, включително Джен Съмърс (носителката на "Златен глобус" Джулиан Мур), шерифът е принуден да си припомни всеки миг от обучението си и да разкрие кой е убиецът на борда на самолета. В инфарктната игра на котка и мишка животът на стотици пасажери виси на косъм...

Оригинално заглавие: Non Stop
Българско заглавие: ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ
Година на създаване: 2013
Премиерна дата: 28.02.2014
Сценарист: Джон У. Ричардсън, Кристофър Роач
Режисьор: Жауме Колет-Сера
В ролите: Лиам Нийсън, Джулиан Мур, Мишел Докъри,  др.
Жанр: Екшън, Трилър
Продължителност в минути: 106 мин.
Световен разпространител: Universal Pictures, StudioCanal
Държава: USA
Разпространител: bTV Studios