Хитовият сериал "Дневниците на вампира" се завръща по bTV Cinema

Зрителите ще проследят премиерния за България пети сезон през лятото

Реклама

От 27 май в 20.00 часа по bTV Cinema българските фенове ще имат възможност отново да се насладят на трети и четвърти сезон на "Дневниците на вампира". Вампирската сага ще се излъчва в два епизода всяка делнична вечер – от 20.00 и след 23.00 часа. След края на четвърти сезон филмовият канал ще излъчи и премиерния пети сезон на култовия сериал, в който участва и красавицата от български произход Нина Добрев.

Третият сезон на "Дневниците на вампира" ще въведе зрителите в предисторията на свръхестествените същества и ще разкрие историята на Клаус – един от "оригиналните" вампири, и неговото семейство. Дали Стефан отново ще се поддаде на тъмната си страна и ще потъне в мрака или ще бъде спасен от Деймън (Иън Съмърхолдър) и Елена (Нина Добрев), ще успее ли Никлаус да изпълни мечтата си и да създаде армия от свръхестествени същества, подчинени на него и дали това ще застраши живота на хората от Мистик Фолс, ще припомни третият сезон на "Дневниците на вампира".

В четвъртия сезон любимата на всички непорочна и невинна Елена вече не е човек, а вампир. В епизодите зрителите ще видят как младата тинейджърка ще приеме това, от което най-много се страхува и дали ще завърши трансформацията си или ще предпочете смъртта.

В премиерния за Българя пети сезон на "Дневниците на вампира" героите се отправят към колежа. Един новоизлюпен вампир ще се опита да оцелее като човек, а една шокираща тайна на семейство Салватор ще бъде разкрита.