Култовата поредица “Дневниците на вампира” идва с премиерен за България пети сезон

Новите епизоди започват от 29 юли, 20.00 часа по bTV Cinema

Реклама

„Дневниците” ще зарадват многобройните си фенове с епизодите от петия, премиерен за България сезон на хитовия сериал. Историята, в която главна роля играят любимката на зрителите Нина Добрев и неустоимият актьор, модел и продуцент Иън Сомърхолдър, продължава да се разплита от 29 юли, с два различни епизода всеки ден от 20:00 и след 23:00 часа. Петият сезон на „Дневниците на вампира“ е предпоследният, в който участва очарователната Добрев.

В четвърти сезон светът на гимназия „Мистик Фолс” се обърна с главата надолу, когато най-лошият кошмар на Елена /Нина Добрев/ – да бъде вампир – се сбъдна. В новия пети сезон Елена Гилбърт ще трябва да се бори, като се опитва да контролира новите си сили и непреодолимата си жажда за кръв. До влюбените в нея братя Деймън и Стефан Салваторе достига шокиращата новина, че може би наистина съществува лек против вампирство. В търсене на спасителното лекарство Деймън и Стефан, братът на Елена Джеръми и най-добрите й приятели Бони и Карълайн се сблъскват с древния и всемогъщ безсмъртен Сайлъс, който е погребан заедно с лекарството от над 2000 години.

Елена обаче не е единственият вампир, който копнее да си върне човешкия живот. Отговор на въпроса кой ще успее да вземе лекарството, наред с моменти на неочаквана радост, неописуема мъка и признания за истинска любов, ще могат да видят зрителите в спиращия дъха пети сезон, който започва на 29 юли от 20:00 ч. в ефира на bTV Cinema.