Никита търси възмездие срещу бившите си шефове в четвъртия сезон на „Никита: Отмъщението”

Реклама

След 3 години под прикритие, Никита търси възмездие срещу бившите си шефове и няма да се спре пред нищо, докато не разобличи тяхната тайна операция. „Отделът'' продължава да търси новобранци, млади хора, които биват тренирани, заличавайки всяко доказателство за техен предишен живот и превръщайки ги в хладнокръвни и изпълнителни убийци. Една от тези новобранци – Алекс, току-що започва да разбира какво й предстои и защо легендарната Никита е взела отчаяното решение да бяга...

Всичко това се случва новия, четвърти сезон на „Никита: Отмъщението”, чиято премиера е в ефира на bTV Cinema, всеки делничен ден от 20:00 ч. Действието се развива в Ню Йорк, макар че всичко е заснето в Торонто, Канада.

Героинята на Никита се изпълнява от Маги Дениз Куигли, известна като Маги Кю. Тя е американска актриса и бивш модел, запонала кариерата си на 17-годишна възраст в Токио, Япония, а след това в Тайпе, Тайван и Хонг Конг. Маги Кю е с доста интересен произход – родена в Хонолулу, Хавай от баща с полско-ирландски произход и виетнамка. Двамата се срещат в родината на майката, където бащата служи в американската армия по време на Виетнамската война.

Докато работи в Хонк Конг, Джеки Чан я забелязва и вижда в нея потенциал да стане голяма звезда, взима я под своя опека, обучава я на бойни изкуства и ѝ помага да влезе в киноиндустрията. През 2006 г. Маги Кю играе заедно с Том Круз в „Мисията невъзможна 3“, година по-късно – в „Умирай трудно 4”.