Шест вечери с Камерън Диас по bTV Cinema

От 11 до 16 август, всяка вечер от 21:00 ч. bTV Cinema

Реклама

От 11 до 16 август, всяка вечер от 21:00 ч. bTV Cinema ще предложи на своите зрители шест вечери, посветени на прелестната Камерън Диас. От вторник до неделя любимката на поколения киноманиаци по цял свят ще властва в ефира на филмовия канал на bTV.

Маратонът започва във вторник – 11 август, от 21:00ч. с премиерния за България – "Гамбит". В криминалната комедия Камерън Диас, чийто екранен партньор е Колин Фърт, ще блесне с пълния си потенциал в образа на непредсказуемата и ексцентрична кралица на тексаското родео – П. Дж. Пузновски.

В сряда, 12 август, отново от 21:00 ч. актрисата нагледно ще покаже кои правила е добре да бъдат следвани по време на среща, кои са строго забранени и кога правилата просто трябва да бъдат нарушени. Всичко това в романтичната комедия "Най-сладкото нещо"

На 13 август от 21:00 ч. по bTV Cinema Камерън Диас ще влезе в ролята на Норма Люис, преподавателка в частна гимназия. Заедно със своя съпруг Артър (Джеймс Марсдън) тя ще попадне на кутия с бутон, който би им донесъл един милион долара с всяко натискане... Но едновременно с това отнема живота на някого, когото те не познават. Какво ще направят Норма и съпругът ѝ и какви ще бъдат последиците от тяхното решение – ще стане ясно в мистерията "Кутията".

В петък и събота, от 21:00 ч. bTV Cinema ще излъчи двата филма, които до голяма степен наложиха горещия образ на Камерън Диас в киното. Натали (Камерън Диас), Дилън (Дрю Баримор) и Алекс (Луси Лиу) не само са красиви, но и вършат брилянтно работата си за Чарли. Скокове от самолети, бойни умения, работа под прикритие и още много други са само част от ежедневието им. Всичките им приключения зрителите могат да проследят на две порции, съответно на 14 и 15 август в: "Ангелите на Чарли" и "Ангелите на Чарли: Газ до дупка".

Като за финал на 6-те горещи летни вечери Камерън Диас, в ролята на Кимбърли Уолъс, ще влезе в сблъсък с най-добрата приятелка (Джулия Робъртс) на любимия си мъж в романтичната комедия – "Сватбата на най-добрия ми приятел" – в неделя, 16 август, 21:00ч. по bTV Cinema.