Втори сезон на "Незабравимо" с премиера по bTV Cinema

Криминалната поредица ще се излъчва от 20 май, всеки делничен ден от 18 часа

Реклама

Премиерният втори сезон на сериала "Незабравимо" стартира по bTV Cinema на 20 май. Епизодите с вълнуващата история на героинята Кари Уелс ще се излъчват всеки делничен ден от 18ч.

Кари Уелс е сексапилна млада жена, страдаща от изключително рядкото заболяване, наречено "хипертимезия". Заболяването се изразява в това, че Кари помни абсолютно всичко, което е видяла или преживяла, в най-малки подробности. Тя не само не забравя нищо, но и не може да си наложи да забрави каквото и да било. Освен едно – подробностите за онзи ден в детството й, когато сестра й е била убита, докато двете си играели в гората.

В стремежа си да разкрие убиеца на сестра си, Кари става най-младият криминален детектив, който има и най-висок процент разкриваемост на случаите - до момента, в който полицията в Сиракуза не спира разследването за убийството на сестра й. Тогава тя разочарована напуска работа си и се премества в Ню Йорк, където се опитва да загърби миналото си, като започва да използва невероятната си памет, за да изкарва пари от хазарт. Това продължава до нощта, в която убийство на съседка я среща отново с бившето й гадже и колега от полицията в Сиракуза - детектив Рой Сандърс.

Научете повече за сериала>>>