Ексклузивни интервюта с актьорите от „Изгнаник”, Део и актрисата Весела Казакова – тази събота от 18:00 часа в „Като на кино” по bTV Cinema

Реклама

Тази събота от 18:00 часа в „Като на кино” Стаси Кара ще зарадва зрителите на по bTV Cinema с ексклузивни интервюта, директно от червения килим в Рим. Поводът бе премиерата на нов, хитов сериал – „Изгнаник”, а срещите й с актьорите от него предстоят през целия месец май.

Гост в студиото на „Като на кино” ще бъде телевизионният водещ Део, този път в качеството си на запален киноман. Той ще сподели защо обича да гледа романтични комедии и че хиляди пъти може да наслади на режисурата и актьорската игра в класики като „Големият Лебовски” и „Аризонска мечта”.  

Актрисата Весела Казакова, позната на зрителите с ролите си във филмите „Мила от Марс“, „Откраднати очи“ и „Патриархат”, се завръща на голям екран след 10-годишна пауза в новия български филм „Звярът е още жив”. С водещата Стаси Кара ще поговорят за новото начало и актуалната сюжетна линия за социалистическото минало, емиграцията и колективната памет на поколенията. 

Зрителите на „Като на кино” по bTV Cinema ще надникнат и зад кулисите на мегапродукцията „Капитан Америка: първият отмъстител”, както и останалите премиерни заглавия за седмицата.