Ексклузивни интервюта с актьорите от "Warcraft: Началото", Юлиан Костов и Гергана Плетньова – тази събота от 18:00 часа в „Като на кино” по bTV Cinema

Реклама

Тази събота в „Като на кино” зрителите на bTV Cinema ще видят ексклузивна среща с актьорите от летния блокбъстър "Warcraft: Началото" - Бен Шнетцер и Роб Казински. Младата актриса Мариета Мелроуз се среща с тях в Ел Ей, специално за предаването на киноманите с водещ Стаси Кара. Те разказват за опита си в продукцията и какви други професии биха избрали, ако не бяха станали актьори. 

Гости в студиото на в „Като на кино” по bTV Cinema ще бъдат актьорите Юлиан Костов и Гергана Плетньова. Юлиан ще разкаже повече за ролите си в международни продукции като „Бен-Хур” и нова версия на „Тексаско клане”, както и за обучението, което му помага в кариерата и нестандартната подготовка за роли. Гергана ще сподели преживявания около новия си филм - провокативната драма "Никой". Там тя участва редом със Силвия Петкова, Стоян Радев и Кристиян Милатинов. 

Заедно с гостите си, Стаси Кара ще надникне зад кулисите на "Пулсът на парите" с Джулия Робъртс и Джордж Клуни, както и ще обсъдят премиерите на голям и малък екран.