„Междузвездни войни“ от премиерата в Лондон – тази събота, само в „Като на кино“

В студиото гостуват две от звездите на новия сериал „Скъпи наследници"

Реклама

Какво споделиха актьорите от „Междузвездни войни: Последните джедаи" за принцеса Лея по време на премиерата на осмия епизод в Лондон. Отговорите – тази събота в „Като на кино“, 23 декември, 18:00 ч., по bTV Cinema. Георги Тошев улови атмосферата в британската столица, а камерата на „Като на кино" забеляза и звездно присъствие по време на първата софийска прожекция.

В предаването гостуват две от звездите на новия сериал на bTV – „Скъпи наследници". Актьорите София Бобчева и Димитър Баненкин ще повдигнат завесата на семейните взаимоотношения, които ще вълнуват зрителите от 15 януари в продължение на 170 епизода. Двамата ще споделят истории зад кадър от уникалната снимачна площадка – специално построено село.

Критичен поглед към предколедните премиери на седмицата на голям екран ще отправи Деян Статулов. Сред предложенията са анимация за добродушен бик („Бикът Фердинанд“), приключение в джунглата с Дуейн Джонсън-Скалата („Джуманджи 2: Добре дошли в джунглата“) и  неочакваното завръщане на голям екран на Глен Клоуз в комедия („Пич, къде е баща ти“).