.

Нина Добрев и Елън Пейдж – тази събота в „Като на кино“

Режисьорът Галин Стоев разказва за дебюта си в киното с „Безкрайната градина“

Холивудските актриси Нина Добрев и Елън Пейдж разказват тази събота в „Като на кино“ за ролите им в „Линия на смъртта“. Ексклузивната среща започва в 18:00 ч. на 14 октомври по bTV Cinema.

Родената в София звезда споделя за трудната стъпка да излезе от образа на любимка на тийнейджърите и да се раздели с героинята си в „Дневниците на вампира“. Елън Пейдж - нейната колежка с бунтарски имидж, говори за пътя си от „Джуно“ до точните за нея роли.

Гост на водещия Михаил Дюзев в студиото е режисьорът Галин Стоев по повод дебюта си в киното с „Безкрайната градина“. Изявеният театрален режисьор, който от 2018 г. поема поста директор на Националния театър на Тулуза, ще направи паралел между театъра и киното, и ще сподели подробности от снимачния процес на лентата.

Професор Божидар Манов ще коментира победителите на фестивала „Златна роза“ във Варна и потенциала на българските ленти да пробият навън.

„Като на кино“ представя и премиерите на седмицата – Майкъл Фасбендър в ледения трилър „Снежният човек“, Райън Рейнолдс като супергерой и най-новото в ефира на bTV Cinema.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта