Звездата от „Хирургът” и „Уил и Грейс” Майкъл Ангарано и най-горещите заглавия от Киномания 2015

Тази събота в „Като на кино” по bTV Cinema

Реклама

Тази събота от 18:00 по bTV Cinema Стаси Кара ще срещне зрителите на „Като на кино” с последния герой от поредицата ексклузивни изнтервюта от актьорския състав на хитовия сериал на Стивън Содербърг – „Хирургът”. Младият актьор, нашумял около хитовия сериал „Уил и Грейс”, Майкъл Ангарано влиза в ролята на д-р Бъртрам „Бърти” Чикъринг Младши – един от малкото позитивни персонажи в поредицата. Той ще сподели със зрителите какво е да си рамо до рамо от шест годишна възраст до световни величия като Клайв Оуен, Джулиан Муур, Чанинг Тейтъм и Скалата, както и за опита натрупан покрай звездното си детство.

В „Като на кино” по bTV Cinema зрителите ще видят и защо гангстерските филми са толкова популярни, надничайки зад кулисите на последната лента от този тип – „Черна служба”. Във филма Джони Деп се превъплащава в истинския гангстер Джемс „Уайти” Бълджър, който и до днес излежава доживотната си присъда.

Любителите на киното ще разберат от Владо Трифонов кои са най-горещите заглавия и теми в „Киномания” 2015 – Майкъл Фасбендър с две роли, новия филм на италиянския носител на „Оскар” Паоло Сорентино, британските гиганти Маги Смит и Иън Маккелън в невероятни превъплъщения, както и много други филми и сюжети, които ще ни забавляват през ноември.

Гости на Стаси Кара в „Като на кино” по bTV Cinema ще бъдат белгийският режисьор Андре Шандел и неговата съпруга-музикант Вера Шандел, които ще разкажат повече за документалния си филм „Животът е един безкраен танц”, посветен на невероятните музиканти от Sentimental Swingers.