Най-забавният британски ситком - „Моето семейство” започва на 30 юли точно в 20:30 ч. по bTV Comedy

Историята проследява семейния живот на зъболекаря Бен и най-лошата готвачка на света Сюзън.

Реклама

Това лято bTV Comedy ще предложи на зрителите си много смях и емоции със сериала „Моето семейство”, който ще започне на 30 юли от 20:30 ч. Сериалът е номиниран 11 пъти в различни британски фестивали и е печелил редица награди, сред които „Най-добър ситком” за 2004 г. и „Най-гледан сериал” за 2008 г., което го превръща в един от най–забавните и обичани британски ситкоми. Това е и един от 12-те британски сериала, които имат заснети и излъчени на 100 епизода.

Историята проследява семейния живот на зъболекаря Бен и най-лошата готвачка на света Сюзън. Когато те сядат заедно с най-малкия си син, за да го уверят, че няма да се развеждат, зрителите вероятно се чудят защо всъщност реално не обмислят раздялата като вариант. Те със сигурност са любвеобилни родители, просто имат проблем с това да го покажат, а децата им - Джани, която навлиза в дяволската фаза на късното тинейджърство, Ник – пълен с непроработващи идеи и дразнещо добро чувство за хумор и Майкъл – в манипулативната „аз знам и разбирам от всичко”, със сигурност не подобряват общата картина.

Обичаните британски актьори Робърт Линдзи и Зоуи Уоннамейкър се потапят в история за жертвите и компросите в живота на едно весело, необичайно и все пак обикновено семейство. Само любовта им дава сили да продължат, за да останат и този път заедно в епизодите на най-гледания британски комедиен сериал.