Героите на bTV Comedy са първите български стикери във Viber

Реклама

bTV Media Group e първата компания в България, която предлага собствени стикери в приложението Viber. Героите от веселата компания на bTV Comedy ще бъдат достъпни безплатно от 15 декември под името „Нищо сериозно”.

Партньорството с Viber дава възможност на комедийния канал да пренесе забавлението, което предлага на своята аудиторията, в едно от най-популярните приложения за комуникация. Това се случва година след появата на новата графична опаковка с веселата компания на bTV Comedy, и отбелязва 6-тия рожден ден на канала.

Веселата компания се разраства и във Viber нахлуват 24 геройчета, по-голяма част от които са създадени специално за Viber. Полицаи под прикритие, тиха нинджа, сърдит вампир, флиртуваш бретон, рошав пацифист са само част от героите, които ще съпътстват веселите разговори във Viber от 15 декември.

„Екипът на Viber е изключително развълнуван от партньорството с bTV Media Group, тъй като медията е пионер за България със създаването на първия стикер пакет във Viber на български език. Партньорството е част от маркетинговата ни стратегия да намираме партньори на местно ниво, които да създават съдържание във Viber за своите потребители и да им предоставят възможност да изживяват положителни моменти всеки ден,“ споделя Атанас Райков, Генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа.

Последни

Реклама