Гледайте сериала „До смърт” всеки уикенд по bTV Comedy

Оригинално заглавие:Till Death

Реклама

След дългогодишен брак, Еди и Джой Старк намират удоволствие само в това да надничат в живота на хората около себе си, например в този на съседите им младоженци Стеф и Джеф Удкок. Семейство Удкок пък са страстни натури, идеалисти, които още мислят само за любов и целувки, в ярък контраст със семейство Старк. Циничен ветеран в брачните войни, Еди с лека ръка раздава съвети на Джеф, който по случайност е новият зам.-директор на училището, където и двамата работят.

Докато Еди е убеден, че вече е видял всичко, Джой подозира, че може да научат нещо от новите си съседи. И докато си проправя път в коварните плитчини на парите, роднините, кариерата и секса, семейство Удкок научава нещо, което семейство Старк вече знае: че здравият брак изисква деликатен баланс между тайните, лъжите, истината и любовта, за да просъществува.

Във вториз сезон на сериала Еди и Джоуи, и Джеф и Стеф продължават да откриват, че опитът не винаги е най-надеждният компас за ориентация в тънкостите на брачния живот. Докато семействата Старкс и Уудкоскс продължават своите паралелни пътувания в двата противоположни края на брака, става ясно, че за четвърт век заедно Еди и Джоуи имат какво още да предадат на Джеф и Стеф. Това, което е очевидно, е, че те знаят какво прави един брак успешен, както и по-младите им съседи. Независимо дали става дума за справявяне с продължително мълчание, дразнещи навици или носенето на пикантни филми, които да провокират и пикантни неща в леглото, тези две двойки откриват колко малко са научили за противоположния пол. Въпреки своите слабости, Старкс и Уудкокс постигат споразумение относно браковете си, както и един с друг.

Втори сезон на сериала се излъчва в ъбота от 19.00 часа и неделя от 18.00 часа.