Няколко комедийни премиери очакват зрителите на  bTV Comedy

Реклама

Всеки ден от 20:30 ч . – „Щурите съседи”, защото всеки иска да знае какво прави съседът в момента. Три етажа, локално магазинче и портиерна приютяват героите и стават свидетели на техните взаимоотношения. Сюжетът показва колко е трудно да събереш различни хора на едно място и колко комични ситуации могат да се получат от това. Съседите на пръв поглед са нормални. Но само на пръв поглед. Те са от различни социални среди, никога не могат да постигнат консенсус помежду си, а приключенията, които преживяват ден след ден, ги сплотяват и разединяват едновременно...

Не по-малко комичен и абсурден е другият премиерен сериал по bTV Comedy – „Фитнес „Тони”. Премиерата му е на 21 юни от 23:00 ч. Тони (Иван Масаже) е собственик на гимнастически салон в квартала. Той ръководи бизнеса си, разчитайки на импровизация и на никакви разходи. Там, където всички виждат само проблеми, той вижда решения, които в повечето случаи са доста шантави. Персоналът в гимнастическия салон се състои от рецепционистка, шеф на поддръжката и чистачка едновременно,  йога инструктор по тай-чи, айкидо, суши, пролетни рулца и по всичко с ориенталски привкус и фитнес инструктор, който се  чувства като знаменитост.

Сред най-големите образи - клиенти на салона, са 40-годишен мъж, пристрастен към клюките; шишко, който не може да смъкне дори половин килограм; разведена жена, която заради кризата е принудена да се върне в стария си квартал;  юпи с остър език, вманиачен във физическата си форма; обикновена жена, която мечтае да стане тв звезда, и още такива колоритни образи, които гарантират забавлението ни пред малкия екран.

Нов забавен сериал идва и от Русия. Това е вторият сезон  на „Стажанти”, чиято премиера е на  27 юни от 22:00 ч. Комичната страна на лекарската професия показват главните герои –  бъдещи медици с първи крачки в болничната реалност.  Сюжетът е по действителни случаи от лекарската практика. Поредицата е взривна смесица от забавни ситуации, хаплив хумор с черен подтекст и добро настроение.

Идеята за „Стажанти” е на Вячеслав Дусмухаметов,  един от създателите на сериала „Универ“. Дусмухаметов е випускник на Челябинската държавна медицинска академия. Годините, прекарани в това заведение, последващата специализация по терапия и лекарската му практика стават първоизточник на множество шеги и забавни ситуации в самия сериал.

От 2 юли по bTV Comedy започват и уикенд маратони на „Двама мъже и половина”, от 15:00 до 17:30 ч., а от 8 август може да се припомните от самото начало „Столичани в повече” – от 22:00 ч.

Последни

Реклама