Напълно непознати

Оригинално заглавие: Perfect Strangers

Реклама

От 21 април „Напълно непознати” ще започва вече от 23:30 часа.

Винаги можете да разчитате на роднините… че ще ви потърсят за помощ! Дори на такива, които не сте и подозирали, че са ви роднини! Точно това се случва с фотографа Лари, когато един ден, без никакво предупреждение, на вратата му се появява Балки – който твърди, че е далечен негов братовчед… и иска да се нанесе при него!

Естествено, Балки не е посрещнат с отворени обятия. А фактът, че е социално неадекватен и редовно се забърква в проблеми дори от най-обикновените ситуации, съвсем не му помага. За капак, Балки си мисли, че познава Америка, но "познанията” му всъщност са ограничени до откъслечни елементи от поп културата – които го карат да изглежда дори по-неадекватен, отколкото е в действителност!

С времето Лари приема своя братовчед и дори го взима под крилото си – с идеята да го научи какво е да живее в Америка – и как да се държи адекватно в присъствието на други хора. Лари и Балки, познати накратко като "брат’чедите” се превръщат в един от любимите тандеми на феновете на комедийните сериали.