На пазара се предлага океан от козметични продукти, а процедурите в салоните за красота са главозамайващо разнообразни. Избираме най-подходящото според нуждите на кожата ни, възрастта, финансовите възможности, препоръки от приятел, достъпност и удобство. Но все пак как да разберем дали дадена козметика или процедура действа на кожата ни? Най-важното - нужна ни е прецизност и обективност. Когато питаме приятелка, тя услужливо може да отговори - "Да, разхубавила си се!" Но дали наистина е така. 

Трябва да използваме нещо умно

Умната ирландска камера – Antera 3D сканира кожата на лицето и тялото и посредством резултатите може да определи най-подходящата за вас процедура за разкрасяване и подмладяване. Апаратът  може да определи състоянието на вашата кожа с точност до 95%. На база на информацията от камерата дерматологът може да назначи правилната терапия.

Дали наистина работите за по-здрава и чиста кожа, или си давате парите на вятъра?

 

Камерата може прецизно да определи, например, на каква дълбочина в кожата се намира разширен капиляр, така че докторът да назначи точно с какъв лазер да го отстрани от първия път. Могат да се анализират също бръчки, текстурата на кожата, зачервявания, пигментации и пори. Ако сте си поставили филъри и искате да видите какво се случва с тях, камерата може да проследи резорбирането им, както и процентното съотношение на попълването на бръчките с него. Тези неща много по-трудно да се определи на око, та дори от професионалист. 

Преди и след

С камерата могат да се направят прецизни снимки на кожата „преди“ и „след“ използване на дадена козметика или процедури, така че да получите 100% достоверна информация за това какво наистина работи за вашата кожа. Може да проследите максимално точно  резултата от приложените терапии и процедури. Така лесно ще научавате дали наистина работите за по-здрава и чиста кожа, или си давате парите на вятъра.