Готови за Хю Лори!

Английският актьор и музикант гостува на 11 юли в зала 1 на НДК

Реклама

„Докторът“ с най-специфично чувство за хумор в света, Хю Лори, пристига в България на 11 юли.

Гостуването на Лори е по покана на EventEase и е част от световното турне по представяне на албума Didn’t It Rain. На сцената на зала 1 на НДКЛори ще излезе заедно със своя THE COPPER BOTTON бенд със съдействието и на продуцентско студио Artishock. Билетите за концерта са вече в продажба на касите на НДК и онлайн на Ticketportal.bg и са на промо цени от 40 лв. до 90лв. В продажба са пуснати и лимитиран брой VIP билети на цени от 100 до 120лв.

Добил световна популярност с култовата си роля в сериала „Др. Хаус“, Хю Лори става моментално идол на всички с бруталната си откровеност и нетрадиционен метод на лечение, базиран на съвършено точната му интуиция. Актьор, продуцент, режисьор и писател, ХЮ ЛОРИ има и впечатляваща кариера на музикант и композитор. Именно с последните две „роли“ се е заел най-сериозно напоследък многопластовият Хю, който успя да впечатли всички меломани с двата си студийни албума: Let Them Talk (2011) и Didn’t It Rain излязъл през май 2013.

Израснал в люлката на джаза, Ню Орлиънс, Лори се чувства привлечен от музиката още от ранна детска възраст, когато започва да развива широка палитра от музикални таланти – да пее, свири на пиано, китара, барабани, хармоника и саксофон.

През 2011-та Warner Bros Records издава първия му албум Let Them Talk, вдъхновен от джаз и блус и представящ личното пътешествие на музиканта към дълбините на тази музика. Подобаващо оценен от музикалните фенове по целия свят, албумът става първо стъпало към успешна музикална кариера. А логичното продължение не закъснява – албумът Didn’t It Rain, тракове от който ще чуем на 11 юли в зала 1.

Билетите са вече в продажба и може да се закупят online или от касите на Ticketportal.bg в цялата страна /Officе 1, книжарници Booktrading и др/, както и от Билетен Център на НДК.