bTV Lady излъчва ексклузивно концерт на легендарния музикант и композитор YANNI

Гледайте на 24 май от 15:00 часа

Реклама

Броени дни преди първия концерт на гръцкия музикант YANNI в България, зрителите на bTV Lady ще имат възможността да се насладят на едно от най-вълнуващите изпълнения в неговата кариера – от Ел Моро, Пуерто Рико. bTV Lady ще излъчи ексклузивно концерта на 24 май от 15:00 часа.

Обявеният за световен феномен YANNI е сред най-големите виртуози на съвременната инструментална музика, който се отличава не само с творчеството, но и с незабравимите си концерти. Освен с двете номинации за Grammy – за песен и за албум, YANNI може да се похвали и с втория най-продаван запис на концерт в света – изпълнението му от Акропола в Атина.

Гръцкият музикант и композитор се отличава със своите шоу-спектакли, които печелят любовта и признанието на хора на различни континенти. Един от най-емблематичните негови концерти е този от Ел Моро, Пуерто Рико от 2011 година. Изпълнението се отличава с нестандартното място на провеждане – замъка Сан Хуан, обявен от ЮНЕСКО за световно културно и природно наследство. 35 камери и трима оператори са само част от екипа, който успява да улови всеки един кадър от спектакъла. Шоуто на YANNI е продало над 10 000 билета, а диск с концерта на живо оглавява класацията на сп. Billboard за албум от новата епоха (за 2012 и 2013 година).

Зрителите на bTV Lady ще станат свидетели на един от най-прекрасните и запомнящи се шоу-спектакли в съвременната история – концерта на YANNI от Ел Моро на 24 май от 15:00 часа. Концертът на гръцкия изпълнител в София ще бъде на 2 юни в зала 1 на НДК и се осъществява с ексклузивната медийна подкрепа на bTV.

Последни

Реклама