За сериала

Реклама

Италианската адаптация на американската поредица Parenthood (Бащинство) пресъздава живота на многобройната фамилия Фераро, която живее близо до малкото градче Фиумичино.

Еторе е глава на семейството, а Ема – съпругата му. Двамата имат четири деца, които са напълно различни един от друг. Това са Алесандро, Сара, Джулия и Карло. Сюжетът се върти около целия клан Фераро – бащи, майки, деца, баби и дядовци, тийнейджъри. И макар да са много различни, Фераро са привързани един към друг, а в къщата им се случва всичко – любов, предателство, изненада, страх...

За героите

Еторе Фераро (Джорджо Коланджели) е патриархът в семейството. Той е щастлив човек, който живее, без да има особени грижи.

Ема Фераро (Лучия Малиета) е съпруга на Еторе и майка на четирите им деца. Тя е търпелива жена, която цял живот търпи лудориите на съпруга си Еторе. Обича тениса и се запознава с мъж, с когото има кратък флирт.

Алесандро Фераро (Пиетро Сермонти) е първородният син на Еторе и Ема. Той е баща на Федерика и Макс, 43-годишен е и е женен за Кристина. Директор продажби е. Алесандро е много ревнив и свръхпокровителствен към Федерика.

Кристина (Камила Филипи) е съпругата на Алесандро. Завършила е архитектура, но е предпочела да се посвети на семейството си.

Сара Фераро (Мая Санса) е дъщеря на Еторе и Ема и майка на Амбра и Денис. Тя рано напуска семейството си, прекъсва и образованието си. Приятелят й Елия я оставя, затова тя се връща при родителите си с двете си деца.

Джулия Фераро (Ана Катерина Морариу) е третото дете на Еторе и Ема.Тя е майка на Матилде. Успешен адвокат е и е омъжена за Лука, който е безработен.

Лука (Фабио Гидони) не е амбициозен, за разлика от съпругата си Джулия. Обича градинарството и превръща хобито си в професия.

Карло Фераро (Алесандро Тибери) е най-малкият син на Еторе и Ема. Той е класическият разглезен мъж, който открива, че от 5 години има син, роден от флирта му с Февен.

Февен (Естер Елиша) е майка на Робел. В продължение на пет години тя е крила от Карло, че двамата имат син. Но накрая решава да запознае Робел с баща му.

С близо 30 процента се е увеличил делът на тв канала сред аудиторията 4+ в най-гледаното време за периода януари-декември 2017 г. в сравнение със същия период на миналата година, според данните на ГАРБ. Делът на bTV Lady само през ноември 2017 г. се е увеличил с 59 процента за целия ден и с 173 процента в най-гледаното време, в сравнение с ноември 2016 г.