Събота сутрин е. Предстоят ви цели два почивни дни. И за да е всичко още по-прекрасно, към факта, че не сте на работа се добавя и това чудесно, слънчево време навън. Затова извадете шарените кецове от гардероба и с бодра крачка към парка – ходом марш! Насладете се на времето, защото песимистичните прогнози са, че тази година лято ще имаме само през юли. Юни и август ще са дъждовни и хладни.
Това може би е добра новина за хората, които страдат от слънчеви алергии. Обикновено те все се пазят от слънцето и предпочитат сенките, защото лъчите дразнят кожата им, зачервяват се и ги сърби. Но не е ли вече време да отидете на медицински преглед и да установите причината за проблемите с кожата си? Тази година има безплатни дерматологични прегледи и консултации в много болници, клиники и кабинети в София, Бургас, Варна и Плевен. Защо да не останете с един проблем по-малко?!

Какво друго бихте могли да правите през уикенда?

Ако сте се наспали добре в събота, значи нощта е ваша. Може да посетите музеите и галериите, включили се в традиционната европейска инициатива Нощ на музеите и галериите. Има доста любопитни събития. LadyZone специално ги селектира за вас и ви ги поднесе – селектирани, строени, подредени.

Огладнели от спорт, си спретнете лека следобедна закуска – например бонбони от салата. Кой е казал, че салатата винаги трябва да е нарязана и поднесена в скучна бяла чиния?

А едно неделно кино как ви се струва? С чаровна руса жена, влюбен мъж, много красиви животни и… слоницата Роуз? Става дума за филма „Вода за слонове”.

Е, все някое от тези предложения ще допадне и на вас. Ако пък сте планували нещо друго, също толкова интересно, споделете с нас.