5 зони от тялото, които да тренирате интензивно

Вижте няколко полезни съвета и видеа по темата

Реклама

Вижте кои са най-важните зони от тялото, на които да наблегнете, за да придобиете външния вид, който желаете.

Бедра                    

Застанете по корем с ръце и крака на земята и започнете да "изритвате" нагоре с единия си крак, после и с другия. Това може да стане най-лесно с ластична лента.

Прасец

 

Най-лесното упражнение е да се изправяте на пръсти от изправена позиция. Хубавото на това упражнение е, че можете да се упражнявате навсякъде.

Застанете на ръба на стълби или друга платформа и наклонете стъпалата си възможно по-надолу, докато пръстите не опрат в земята. Върнете стъпалата в начална позиция, докато глезените ви се изправят.

Рамене

Застанете с изправени рамене с по един дъмбел във всяка ръка. Номерът е да започнете да вдигате дъмбелите нагоре с изправени ръце и бавно да ги връщате в първоначална позиция.

 

другите упражнения са

Гръб

Най-лесното такова упражнение е да вземете по един дъмбел във всяка ръка и просто да започнете да свивате мускулите на гърба. Задържате за две секунди и после ги отпускате.

Бицепси

Набиранията и лицевите опори са ясни. Пробвайте друго - вземете един дъмбел, захванат с двете ви изправени ръце, а гърбът е също перфектно изправен. Това, което се изисква в упражнениет,о е да свите лактите, така че дъмбелът да се спусне зад главата ви и после да го върнете в изходна позиция.