Актьорите от „Малкълм” преди и сега (СНИМКИ)

Вижте как изглеждат любимците ви от сериала сега

Реклама

Едва ли някой не знае за Малкълм и неговите щури братя, които постоянно се забъркват в някакви проблеми. А чудели ли сте се как изглеждат те сега?! Какво правят?! С какво се занимават?! Ето го и отговорът:

Франки Мюниц или Малкълм

Снимка: Twitter

В момента Франки освен с актьорство се занимава и с продуциране, музика и се изивява като пилот в автомобилни състезания. Той е и барабанист на групата Kingsfoi.

Джъстин Бърфилд или Рийз

Снимка: Instagram

Актьорът е доста ревнив към личното си пространство и в интернет почти не могат да се открият негови актуални снимки, но за щастие ние успяхме. След края на сериала Джъстин е съосновател на продуцентска комапния, която доста добре се развива и освен като актьор той преоткрива света чрез пътешествия и много кулинарни приключения.

Ерик Пер Съливан или Дюи

Снимка: Twitter

Той продължава да се занимава с кино с малки и не много успешни роли в различни продукции.

Кристофър Мастерсън или Френсис

Снимка: Instagram

Кристофър участва в множество проекти след края на сериала, също така има роли в няколко кино продукции. В момента се занимава и с музика.

Браян Кранстън или Хал

Снимка: Twitter

Едва ли има човек, който дори да не е гледал, със сигурност е дочулил или видял в интернет снимки или видеа на актьора от нашумелия сериал "В обувките на Сатаната". Освен носител на наградите "Еми" и "Златен глобус" Браян жъне големи успехи на кино екрана с участието си в продукции като "Арго", "Мадагаскар 3", Джон Картър.

Джейн Кашмарек или Луис

Снимка: Instagram

След края на сериала тя продължава своята актьорска кариера в продукции като "Семейство Симпсън", "Уитни" и др. Наскоро тя обяви, че ще си партнира отново с Браян Кранстън в хита "Обувките на Сатаната".

Крейг Ламар Тейлър или Стиви

Снимка: Twitter

Според нас той има най-драстична промяна или по-скоро сме свикнали да го приемаме за тихия, мил и умен Стиви. След сериала актьорът си взима малка почивка, но през 2011 година се завръща отново на екран с роля в комедия.

Дейвид Антъни Хигинс или Крег

Снимка: Twitter

След края на "Малкълм" актьорът участва в няколко хитови сериала.