Българката Жаклин Таракчи е на полуфинал в сръбското шоу Pinkove zvezdice

Да подкрепим единствената българска участничка, която достига до финалния етап на шоуто

Реклама

Малката певица с голям талант Жаклин Таракчи се пребори с 5000 деца от балканските страни и достигна до полуфинала на детското риалити Pinkove zvezdice. Жаклин Таракчи е позната на българската публика от участието си в последното издание на България търси талант, където стартира със златен бутон от Михаела Филева и се нареди на трето място в крайното класиране.

В сръбското шоу Жаклин се включи по покана на музикалния продуцент Неманя Михайлович, който я забеляза по време на конкурс в България и беше изключително впечатлен от нея. Още с появата си в Pinkove zvezdice Жаклин изправи петчленното жури на крака с песента на Лара Фабиан Je suis malade. Припомняме, че Жаклин се срещна с Лара Фабиан в рамките на формата "България търси талант".

"Ти си невероятна, божествена си, толкова си красива и пееш като извънземна" - възкликна Гоца Тържан от журито.

В 12 емисии, 80 деца, които са допуснати да се представят пред журито, разделени на групи се борят да получат всички 5 гласа на оценяващите. Тези с по-малко гласове се явяват на битки в края на шоуто с акапелно изпълнение и всеки път част от децата отпадат. Когато останат 20 участници, се явяват в специална емисия, от която си тръгват още 4 и останалите 16 са полуфиналистите.

Нашата Жаки успя да извърви този дълъг път до полуфиналите на телевизионния музикален формат Pinkove zvezdice в Сърбия и заслужи възхищението на жури и публика! Благодарение на големия професионализъм на невероятния ѝ вокален педагог Искра Милкова тя продължава развитието си!

От този петък следват живите предавания, в които гласува публиката със SMS-и. Нашето момиче излиза с №15 и можем да я подкрепим да сбъдне мечтата си да стигне до суперфинала на шоуто, като пуснем SMS на номер 1644 с текст GLA C 15. Цената на SMS-a e 2.40 лв.

Да подкрепим единствената българска участничка, която достига до финалния етап на шоуто.

Изпълненията на Жаки в Pinkove zvezdice можете да видите тук.