Дали не закъсняхме! Края на октомври да планираме Новогодишната си почивка, че то стана време за море!

Отдавна хората планират своите почивка 6 месеца по рано, не само заради цените, ами и за сигурността, и отхвърлянето на досадните задължения с търсене на оферти и сравняването им

Реклама

Отдавна хората планират своите почивка 6 месеца по рано, не само заради цените, ами и за сигурността, и отхвърлянето на досадните задължения с търсене на оферти и сравняването им. Дори скоро ще стане време да планираме нашето море, защото януари и февруари са месеците, когато цените на пакетите за летните почивки са най-ниски

"Караджъ Турс Интернешънъл" със своята нова и иновативна технология предлага оферти за Турция, Сърбия, Румъния, Гърция, Албания, Франция и много други места по света. Със самолет или автобус, в хотел 2* или хотел 5*, само закуска или на Ultra AllInclusive, „Караджъ Турс” предлага всичко по вкуса на клиента. Вече онлайн (www.karacitours.bg) може да си запазите мечтаната екскурзия без да е нужно да посещавате офис на фирмата.


Нова Година е празник, така обичан от всички ни, всички изпращаме старата година с всичките негативи и трудности, и посрещаме Новата, с по голяма усмивка и с пожелания за още повече пътувания.


Отстъпките за ранни записвания са до 30%, планирането отрано Ви спестявя куп неприятности и блъсканици. Избягвате момента, когато може вече никъде да няма места, защото сте се усетили в последният момент. Плащат по малко, и най-важното има още много време да навиете още много приятели да дойдат с Вас.