DJ номер едно за 2013-а идва в Yalta

Берлинският артист DIXON пристига тази събота, 4 октомври, за открие сезона на момчетата от TAKEOVER

Реклама

Най-добрият DJ за изминалата година, според библията за електронна музика - Resident AdvisorDIXON ще открие сезона на момчетата от TAKEOVER тази събота.

 

В нощта на 4 октомври, и най-тъмните кътчета на ROOM 2 в YALTA CLUB ще бъдат изпълнени с феновете на едно от най-ярките имена в света на електрoнната ъндърграунд музика.

 

DIXON е артист от категорията специални, който завладява със свой собствен стил, отличаващ го от масата. Той диктува, а не следва новите течения. Неговият лейбъл Innervisions бе награден като Best Label Of The Year само преди броени дни на DJ Awards в Ибиза. Той е сред най-актуанлните и търсени имена в момента, което го поставя на върха. А в това ще се убедиш тази събота, малко след полунощ.
Dixon е дълбок и въздействащ, такъв какъвто е и вайб-ът на TAKEOVER.
Проектът на LIUBO URSINY, VALDY и PHILIP CHERNIKOV, направи страхотен старт в началото на годината и както се очертава продължението му ще е още по- масивно.

Напомняме, че в събота за RООМ 2, може да влезеш само от алтернативния (TAKEOVER) вход на YАЛТА, намиращ се на ул. Аксаков.

Следващото парти от поредицата предстои. Артистът е ТIGA. Мястото остава ROOM 2. А подробности ще бъдат поставени на фокус съвсем скоро.

 

Билети за събитията могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIN.BG и YALTA CLUB.